top of page
3M Interieurs-1.jpg

JEROEN & ANOUK AAN HET WOORD

Over ons

3M Interieurmakers

- Jeroen Moerman

Als klein jochie deed Jeroen al niets liever dan met hout spelen en timmeren. "Mijn hart maakte altijd een sprongetje als ik met hout kon spelen". "Die liefde voor hout is nooit weggegaan." Na een baan in de interieur-wereld besloot hij voor zichzelf te starten. Inmiddels runt hij samen met zijn vrouw Anouk en een team gepassioneerde medewerkers 3M Interieurmakers in Maasdijk: een bedrijf dat keukens en interieur op maat maakt.

Wij denken met u mee, ontwerpen en realiseren uw interieur voor uw woonhuis of bedrijf. Van kast tot keuken op maat. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en denken graag mee uw interieur dromen werkelijkheid te laten worden.

Ontstaan

3M Interieurmakers zijn sinds 2017 actief in het vervaardigen van maatwerk interieurs. Jeroen  en Anouk Moerman werken samen vanuit een enorme dosis enthousiasme voor het vervaardigen van mooie interieur toepassingen.

Ons doel is om de opdrachtgever een belevenis mee te geven welke niet snel vergeten wordt. Door met aandacht te luisteren naar de wens van de opdrachtgever proberen wij een ontwerp te realiseren welke volledig aansluit op het dagelijks gebruik.

Kernwaarden

Wij streven ernaar om onze diensten volledig op de behoeften van onze klanten af te stemmen. Hierbij staan vertrouwen, respect, duurzaamheid en voortdurende verbetering centraal.

Wij erkennen het belang van het verantwoord gebruik van natuurlijke materialen. Daarom werken wij exclusief samen met gecertificeerde leveranciers en blijven wij kritisch kijken naar de herkomst van onze producten.

Uitgebreid tafelen?
Of praktische voordelen?

- Anouk Moerman

"Wij kijken verder dan alleen de praktische kant van een interieur". "We zijn er van overtuigd dat iedereen uniek is en een eigen leefstijl heeft. Wilt u een keuken waarin u in het weekend graag uitgebreid met vrienden kunt eten en borrelen? Of heeft u een groot gezin en moet de keuken vooral praktische oplossingen bieden? Wij bespreken altijd eerst hoe de opdrachtgever in het leven staat."

Vervolgens nemen we de woonruimte onder de loep: waar liggen volgens ons kansen om alles uit de ruimte te halen? En: hoe kunnen we de sfeer van de keuken doortrekken naar de rest van de woning?

Meedenken, ontwerpen en realiseren.

bottom of page